Soul Trauma Healing

Hvad er Soul Trauma Healing?

Soul Trauma healing er en healing, som er en del af det system jeg kalder Spirit Guide Therapy. Det vil sige, at healingen foregår i samarbejde med mine klienters åndelige vejledere, mens klienten er i trance. Når jeg arbejder med Spirit Guide Therapy, laver jeg to forskellige slags healinger, som stort set har det samme formål; nemlig at fjerne klientens traumer/blokeringer. Der hvor de to healinger adskiller sig, er hvor de rammer. Soul Trauma Healing healer, som det antydes af navnet på sjælen, hvor den anden healing Trauma Healing healer på fortiden eller karma. Faktisk ved jeg ikke, hvilken af de to healinger jeg skal bruge før sessionen er i gang, og jeg får vist, hvad det er for en blokering, der skal heales.

Når jeg laver denne healing, vil klienten blive vist, hvor blokeringen sidder henne, og hvad den handler om. Blokeringer som sidder på sjælen, kalder jeg sjælesorg. Hvis man har en sådan blokering, vil man tiltrække essensen af blokeringen således, at det påvirker en i dette liv. Det sker sandsynligvis for, at vi skal have mulighed for at få det bearbejdet. Hvis vi ikke får det bearbejdet i dette liv, vil sjælen få aktiveret blokeringen igen, når den inkarnerer næste gang. Det skal dog siges, at blokeringen ikke nødvendigvis stammer fra tidligere liv, men også kan være opstået i dette liv. Den første klient jeg arbejdede med på denne måde fik vist, at hendes sjælesorg omhandlede vold. Sammen med hendes åndelige vejleder fik vi vist 5 tidligere liv, hvor hun havde været udsat for grov vold, så det var en kæmpe lettelse for hende at give slip på denne blokering. Sjælesorg kan handle om mange forskellige emner, men fælles for dem er, at de påvirker vores selvværd og selvkærlighed negativt. Det er min opfattelse, at disse blokeringer er dem, som går dybest, og jeg ser dem påvirke vores liv så meget, at de er som livstemaer for os, og dermed er meget styrende for vores liv og velvære.

 

Hvem vil have godt af en behandling med Soul Trauma Healing?

Soul Trauma Healing er en særdeles effektiv healing, som du bør få en behandling med, hvis du kan se negative mønstre gentage sig. Du bør få en behandling, hvis du føler at dit selvværd, din selvtillid eller din selvkærlighed ikke er så stærk, som de burde være. Blokeringer på sjælen vil ofte være årsag til, at du vil mangle energi, indre ro og glæde i livet, så hvis det er noget, du kan genkende, kan en behandling være noget for dig. Hvis du går og føler, at der er et eller andet du ikke kan sætte ord på, så kan Soul Trauma Healing  også være for dig, da du under sessionen vil få vist, hvad din sjælesorg omhandler.

 

Hvad kan jeg få ud af en behandling med Soul Trauma Healing?

Ud fra tilbagemeldinger fra tidligere klienter kan man opnå:

                             Stærkere selvværd

                             Mere selvtillid

                             Mere selvkærlighed

                             Mere indre ro

                             Mere overskud

                             Mere livsglæde                         

 

Hvor mange sessioner kræver en behandling?

En behandling kræver normalt 1-5 sessioner, hvis der ikke dukker yderligere problemstillinger op som skal bearbejdes.

 

Klientudtalelser – Soul Trauma Healing:

SORG SOM FØLGE AF ENSOMHED OG MISTILLID

”Endnu engang tusind tak for hjælpen :)

Efter mine 3 sessioner hos Kristian, har jeg fundet ro i mig selv. Jeg bliver af flere beskrevet som “en helt anden person”, end jeg var før. Jeg har fået nemmere ved at udvise tillid til fremmede mennesker, og samtidig har jeg fået bearbejdet min sorg, som opstod efter flere næres dødsfald, således at jeg i dag kan tale åbent om det med andre. At gå fra at være en indelukket, ofte vred person, til nu at hvile i mig selv, har ganske enkelt været en fantastisk rejse. Kristian har hjulpet mig i en grad, der var langt større end mine forventninger til hele forløbet. Mine varmeste anbefalinger går til Kristian, som enhver med samme problemer eller lignende, bør tage kontakt til. Der er en verden til forskel!”

 

ANGST FOR AT VISE SIG FREM I FORBINDELSE MED VIRKSOMHED

”De første dage efter sidste session var jeg usædvanligt afslappet og godt tilpas ( plejer at have mange spændinger rundt i kroppen). Efterfølgende er nogle af spændingerne vendt tilbage men slet ikke i samme grad som før. Har også fået en helt ny følelse af at være tilpas i/med min krop – mere frit flow i kroppen. Har også lagt mærke til at jeg ikke længere er så tilbøjelig til at lave overspringshandlinger, men er bedre til at bevare overblikket og få gjort det der skal gøres også i forhold til min forretning. Har været i en ret presset situation privat de sidste 2 uger, men har formået at bevare roen og en tro på at det hele går som det skal. Som en ekstra bonus af behandlingen har jeg udvidet min evne til at se auraer og energier. Jeg har oplevet behandlingen hos Kristian som trygt, omsorgsfuldt og meget kompetent og vil til en hver tid anbefale ham til andre. Håber det kan være til lidt hjælp og endnu en gang tusind tak for behandlingen :-)

 

LIVET ER HÅRDT

”Jeg har været hos Kristian 3 gange. Den ene gang hjemme hos ham og de andre gange er sessionerne foregået over Facetime. Kristian er en rar og imødekommende rolig mand at blive mødt af som guider rigtig godt på en måde, hvor man ikke er i tvivl om hvad man skal og hvornår. Det giver en tryg atmosfære. Hans arbejdsmetoder er spændende og effektive. Jeg har fået en rigtig god hjælp ved de 3 gange jeg var i terapi hos ham og følte at jeg rykkede mig for hver gang. Så mange tak for hjælpen. Mvh en tilfreds klient”

 

BARNDOM MED VOLD

“Jeg har tidligere arbejdet med Kristian og havde derfor store forventninger, da vi skulle påbegynde at arbejde med de ’sorte pletter’ som jeg havde på mig, grundet vold i min barndom.

Forløbet har været meget hårdt og intenst, det har gjort rigtigt ondt at skulle åbne op om noget, som jeg i min hverdag har prøvet at glemme. Kristian har været en god og uundværlig støtte igennem forløbet og jeg kunne aldrig have gjort dette uden ham.

Resultatet har overgået alle mine forventninger og er ganske enkelt fantastisk. Igennem forløbet er jeg i dag nået dertil hvor min mave ikke længere vender sig, når navnet på personen, som har gjort dette, nævnes. Jeg får ikke længere ubehag ved tanken om at møde ham, ligesom at jeg har fået en fornyet tro på mig selv og ikke længere bearbejder mig selv, at det var min egen skyld.

Jeg kan kun give Kristian mine bedste anbefalinger og opfordrer folk til at opsøge Kristian, han er rigtig dygtig, yder en professionel service og har et gåpåmod der betyder, at selv når man er mest nervøs, opgivende og utryg, får Kristian en til at føle sig i de bedste tænkelige hænder.”

 

SELVVÆRD

“Forløbet hos Kristian har været meget lærerigt på flere måder.

I starten arbejdede vi med mange af de personlige udfordringer jeg har haft. Jeg har aldrig arbejdet med mig selv på denne måde, eller med anden form for terapi, så det har været rigtig grænseoverskridende at åbne op omkring problemer og udfordringer der er så personlige og som bringer så mange følelser op i een. Men rammerne hos Kristian, hans åben- og imødekommenhed, samt den uformelle tone gør, at det nemmere at åbne op.

Som udgangspunkt har jeg været noget forbeholden overfor denne terapiform, og har haft svært ved hvad jeg skulle tro på og ikke. Men det spændende er, at denne måde at arbejde med sig selv på ikke nødvendigvis kræver nogen form for overbevisning. Det eneste det kræver er, at man slapper af, læner sig tilbage, tager et par dybe indåndinger og lytter efter hvad Kristian siger.

I gennem hypnosen er jeg kommet i kontakt med min guide og jeg er blevet klogere på mig selv og årsagerne til de udfordringer jeg har. Samtidig er jeg hver gang gået derfra med fornyet tro på forandring og en større indre ro.

I slutningen af forløbet arbejde vi med skygger og igen har jeg været en smule skeptisk. Alligevel har jeg haft en positiv oplevelse, da jeg har oplevet at min ”skygge” er blevet mindre. For mig har ”skyggen” været en slags visuelt arbejdsredskab. Jeg ved ikke om jeg ville have oplevet ”skyggen” hvis ikke Kristian spurgte ind til om jeg kunne se den i hypnosen. Men for mig har det være symbol på, at der udfordringer som har tynget mig, udfordringer jeg har skulle arbejde med og med tiden, udfordringer der tynger mindre end de tidligere har gjort.

Tak for et interessant og udviklende forløb, samt et blik ind i et andet univers.”