FRYGT FOR SUCCES

“Jeg har været til to sessioner hos Kristian. Jeg kom med det problem at jeg frygtede succes. Værende golfspiller på eliteplan er frygten for succes ikke opskriften til at skabe gode resultater på golfbanen. En masse tanker fløj rundt inde i hovedet på mig ved hvert slag “hvad nu hvis det gik galt?”.
Alt det imens jeg har en drøm om på et tidspunkt om at skabe egen virksomhed, så afspejler frygten sig også her. Det har ikke været noget problem for mig at komme på ideer, men har aldrig fået gjort mere ved det – for hvad følger der nu med, hvis jeg begiver mig ud på den rejse?

Efter de to sessioner hos Kristian, kunne jeg tydeligt mærke allerede de efterfølgende dage, at der var en helt anden mental tilgang til mit spil på banen. Jeg turde at være mere aggressiv på mine slag, uden at tænke over konsekvenserne. Det har gjort at jeg følger mig mere fri til at spille, og ikke mindst at jeg ikke er bange for at det skal gå galt. Så kommer resultaterne forhåbentlig med tiden :)

Når det kommer til fremtidig karriere, så kan jeg allerede mærke nu, at der er nogle projekter jeg har haft i tankerne førhen, som jeg er meget mere oplagt til at forfølge. Og nu ser jeg mere det mere som en rejse, med en masse udfordringer, end jeg ser det som en rejse der ender brat på et tidspunkt hvis jeg løber ind i nogle problemer :)

Mine oplevelser hos Kristian, har ikke været andet end positive. Jeg vil uden tvivl tage kontakt til Kristian igen i fremtiden, hvis der er noget der går mig på.