Om Kristian Styrishave

Kristian Styrishave - hypnose, hypnoterapi, NLP (neurolingvistisk programmering) og spirituel hypnoseMit navn er Kristian Styrishave, og jeg er uddannet Master Hypnoterapeut og Master NLP -terapeut.

Jeg har altid haft et stort ønske om at kunne hjælpe mennesker i svære situationer med at flytte sig og det kan nu lykkes, da jeg via min praksis får mulighed for at hjælpe mennesker med at udvikle sig.

Personligt giver det mig en masse at hjælpe dem, som kommer hos mig med at tage det næste skridt til et rigere liv. Et liv med mere tryghed, selvværd, frihed, glæde, sundhed, kærlighed m.m. Inden jeg blev uddannet Master Hypnoterapeut og Master NLP-terapeut blev jeg uddannet socialrådgiver ved Aalborg Universitet.

Min vision med at lave terapi er at give mine klienter mulighed for at leve et så autentisk liv som muligt, og det mener jeg bedst opnås gennem terapi, da terapi kan hjælpe med at traumer, som i energisystemet ses som blokeringer, opløses. Når vi ikke længere har blokeringer, som giver smerte, vil energien flyde frit i systemet, og dette vil medføre, at tankerne bliver roligere og dermed får vi ro i sindet. Når der er ro, kan vi mærke, hvem vi virkelig er.